Velkommen til Nibe Garn

Hej! Jeg er Sabina, 31 år, og det er mig der står bag Nibe Garn. Jeg er akademiker af baggrund, men har altid været kreativ og haft mange sysler ved siden af. Min mormor lærte mig at strikke da jeg var barn, det blev dog vist kun til et dukkehalstørklæde inden jeg tabte tålmodigheden. I stedet syede jeg i mange år og underviste bl.a. på syhold i ungdomsskolen da jeg gik i gymnasiet. Derudover har jeg været optaget af tegning, akrylmaleri, fotografering, grafisk design og programmering gennem årene.

Min strikkehistorie

Som så mange andre lærte jeg at strikke på ny i 2020 under Covid-19 pandemien, og jeg har ikke sluppet strikkepindene siden. Jeg blev lynhurtigt fascineret af håndfarvet garn og fik under min graviditet og barsel med min datter lyst til at farve selv. Og selvom de fleste strikkere nok vil benægte at man kan have for meget garn, så må jeg nok erkende at jeg til sidst fik farvet så meget garn at jeg umuligt selv kunne nå at strikke det (og at der var fare for at vi skulle ud at finde et større hus). 

Hvorfor Nibe Garn?

Derfor er Nibe Garn blevet til - så andre kan få glæde af mit garn mens jeg har glæden ved at farve det. Jeg farver i mit lille mikrofarveri i Nibe vest for Aalborg, på garnbaser jeg selv elsker at strikke i. Alt garn er mulesingfrit og dyreetisk i orden. Min inspiration til farver kommer mange steder fra, men ofte med udgangspunkt i et bestemt projekt jeg selv kunne ønske mig at strikke (hvis der fandtes uendelig strikketid i verden). Navnene på farverne kan være grebet ud af den blå luft eller være referencer til oplevelser, associationer, begivenheder eller min anden store passion, nemlig cykling og triathlon. Dem der kender mig vil vide at jeg elsker farver, især gul og pink, og at jeg kategorisk ikke kalder hverken grå, beige eller sort for farver (sagt med et glimt i øjet). Det sker dog at jeg vover mig ud i andre farver også.

Jeg håber du vil få glæde af at se dig omkring i min webshop og måske finde håndfarvet garn til dit næste strikkeprojekt. Jeg svarer altid gerne på spørgsmål, og hvis der er noget bestemt du savner, enten kvaliteter eller farver, så spørg endelig. Jeg vil elske at hjælpe dig med det du lige står og mangler.

God fornøjelse!


Senest opdateret den 9. september 2022